18-11-2013

premis

Guardonats als Premis Literaris d’Alella

L’obra guanyadora del premi de poesia Alella a Maria Oleart, que arriba ja a la dissetena edició, es publica a La Comarcal Edicions

El guardons literaris que des de fa anys es lliuren a Alella tenen ja una sòlida trajectòria. El més veterà és el Premi Alella a Maria Oleart que publica La Comarcal edicions i que enguany s’ha endut Jose Fàbrega amb la seva obra I la llum es va fer.

Premis Literaris Alella 2013

Alella a Maria Oleart – Certamen de poesia.

Aquest premi s’atorga al millor recull de poemes, inèdit i original en llengua catalana. No concursen treballs guadornats en altres certàmens. El premi consisteix en la publicació de l’obra, en edició comercial, i una peça d’escultura. XVII edició. Octubre 2013.

Obra guanyadora I la llum es va fer, de Jose Fàbrega.

Alella a Guida Alzina – Certamen de contes.

Aquest premi s’atorga al millor conte, inèdit, original i en llengua catalana. L’extensió no serà superiors a 8 fulls. No podran concursar treballs guardonats en altres certàmens. El premi consisteix en una peça d’escultura i un xec per valor de 600 euros. XIII edició. Octubre 2013.

Obra guanyadora Lisboa, de Maria Dolors Fernández Guerrero.

Alella a Isidre Pòlit – Premi Relat Curt d’Astronomia.

Aquest premi s’atorga al millor relat curt d’astronomia, inèdit, original i en llengua catalana. L’extensió no serà superior a 3 fulls. No podran concursar treballs guardonats en altres certàmens, ni els membres de l’Agrupació d’Astronomia d’Alella, promotora del premi. Només es permet una obra per autor. El premi consisteix en un xec de 300 euros. X edició Octubre 2013.

Obra guanyadora Des d’Arcetri amb esperança, de Josep Maria Bertran Teixidor.

Font: Ajuntament d’Alella.

 Share on Facebook