09-05-2013

coleccions

Les col·leccions de llibres de La Comarcal Edicions

Els llibres publicats per La comarcal Edicions es vertebren en diverses col·leccions, com ‘Poesia’, ‘Narrativa’ i ‘Costa de Llevant’, que actualment estem redissenyant i incorporant-ne de noves

‘Poesia’ acull el premi ‘Alella a Maria Oleart’, un certamen instituït en memòria de la poeta i narradora vinculada a Alella, Maria Oleart que, amb quinze edicions ja, s’ha consolidat com un guardó de prestigi de la poesia catalana.

Podeu veure el darrer volum publicat, El mar dels altres, de Josep Fàbrega, en aquest enllaç: XVI Premi Alella a Maria Oleart.

La col·lecció ‘Narrativa’, per la seva banda,  aplega reculls de contes i novel·les. Els darrers són: Los tulipanes són siempre un buen comienzo, Judith i El misteri del pantocràtor.

Les obres de no ficció tenen cabuda en les col·leccions  ‘Costa de Llevant’, que agrupa obres de caràcter històric i biogràfic; ‘L’escandall’, que se centra en l’assaig; ‘Mà de morter’, dedicat als llibres de cuina i, per acabar, ‘La calaixera’, una secció que reuneix títols i publicacions de caràcter divers.Share on Facebook