Condicions

Condicions a l’adquisició dels llibres

1- En fer efectiva la compra anticipada del llibre, el comprador realitza una reserva.

2- El càrrec de l’import de lai??i??aportació no es realitzarà fins que hagi transcorregut el termini marcat de 45 dies, comptant des del primer dia en què sai??i??ha posat el projecte en lai??i??apartat de Micromecenatge.

3- El projecte seleccionat només sai??i??editarAi?? sempre que arribi al 100% de lai??i??objectiu de finanAi??ament marcat. En cas que no sai??i??arribi a aconseguir el finanAi??ament previst no es carregarAi?? cap import.

4- A partir que sai??i??hagi decidit la publicació del llibre, sai??i??informarAi?? de la data dai??i??aparició i de quan esté previst lai??i??enviament a casa del comprador.

5- Totes les adquisicions que es facin en aquest servei de venda anticipada seran recaptades a través dai??i??un TPV de Catalunya Caixa.

6- En compliment de lai??i??establer per lai??i??article 10 de la llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerAi?? electrA?nic, a continuació sai??i??ofereix la informació general de la pAi??gina web.

  1. Titular: La Impremta d’Argentona, S.L.
  2. Domicili social: c/ Dr. SamsA?, 39 . 08310 Argentona (Barcelona)
  3. Nif: B-61157590
  4. Mail: info@lacomarcaledicions.com
  5. Telèfon: 93 756 0720

7- Privacitat i protecció de dades.

8- Als efectes de la Llei OrgAi??nica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de carAi??cter Personal, i en virtut del seu article 5, sai??i??informa als usuaris de la Web de que les dades recollides a través de formularis posats a la seva disposició a la Web seran inclosos en un fitxer de dades de carAi??cter personal, titularitat de La Impremta dai??i??Argentona SL, degudament declarat davant de la AEPD.

9- La Impremta dai??i??Argentona SL, amb domicili al carrer Doctor SamsA?, 39, 08310 dai??i??Argentona, com a responsable del mencionat fitxer, garanteix lai??i??exercici dels drets dai??i??accés, rectificació, cancelAi??lació i oposició de les dades facilitades i es compromet a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-los només per a les finalitats pròpies del funcionament de la Web.

Per a lai??i??exercici dai??i??aquests drets lai??i??interessat sai??i??haurAi?? de dirigir per escrit a La Impremta dai??i??Argentona o a través de info@lacomarcaledicions.com