Mur

Aquest espai esté obert a tothom que vulgui exposar-hi les seves inquietuds, deixar un missatge o demanar alguna cosa en l'àmbit de la literatura i l'edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMENTARIS

 1. Biblioteca Tirant Lo Blanc de Montgat |

  Xerrada + conferència:

  “Quina estafa!”, a càrrec de l’Oficina de Relacions amb la comunitat dels Mossos d’Esquadra.

  “Corrupció, estat de la qüestió: Crema catalana vs. Truita espanyola”, a càrrec de l’historiador i periodista Rafa Burgos, autor del llibre Crema catalana: amiguismo, corrupción y otras miserias. (Ed. Icaria, 2014).

  Dijous 9 d’abril, a les 19h, a la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat.

 2. Biblioteques Municipals del Maresme - Biblioteca de Can Llaurador de Teià |

  Divendres 20 de març, a les 18h, presentació del llibre de relats per adults “La porta tancada”.
  A càrrec de la seva autora Susanna Tortosa i Tudela.
  Aquest llibre ha estat publicat gràcies al micromecenatge i ens acompanyarà un dels mecenes per explicar-nos la seva experiència des que va conèixer el projecte, fins que va acabar de llegir el llibre.
  Activitat conduïda per Rosa Villaplana
  Commemorem del Dia Internacional de la Dona

 3. Biblioteca Tirant lo Blanc -Montgat |

  L’HORA DEL CONTE: ‘La Reina de les neus’. Dilluns 1 de desembre, a les 18h.

  Diuen que al capdamunt del cel, un bruixot va construir un mirall gegant on tot el que s’hi reflectia, es veia fosc, negre, opac i malèvol. El mirall havia de ser custodiat pels dimonis del bruixot, però aquests, desitjosos de saber què hi veurien si s’hi miraven ells, van entrar a la cambra on es guardava i silents com flocs de neu, el van robar…

  A càrrec de Jordina Biosca.

  A partir de 4 anys.

 4. Jordi Lopesino |

  Vermut Literari organitzat per Planeta Lletra

  El proper dissabte 29 de Novembre tenim una convidada excepcional a Planeta Lletra, la Mercè de Clascà, destacada guionista mataronina amb projecció internacional. La xerrada serà al Tres Roques (plaça Canigó, 7 de Mataró), a les dotze del migdia i amb el format de Vermut Literari que ens és habitual. La entrada és lliure i gratuïta. Després de la xerrada oferirem un tradicional vermut català i continuarem xerrant de tu a tu amb la nostra convidada.

  Mercè de Clascà, professora, guionista i escriptora.

  Professora De Guió al Màster de la UAB d’Escriptura de Guió, de la Facultat de Ciències de la Comunicació, Dpt. de Periodisme, des de 1998 fins al 2012. Coordinadora a la UAB del projecte Journeyman del programa MEDIA. Professora i conferenciant invitada a la UOC, al Taller de Guionistes de Barcelona, a la DUOC i a la UNIACC de Santiago. de Xile. Assessora a diverses productores: Rodar&Rodar. Massa d’Or. Producciones Sapos de Mèxic… Dos anys com a directora a D-GUION, Escola Internacional Superior del Guió, escola col•laboradora de la USJ de Saragossa.

  Guionista: guanya un premi de TV3 per la sit-com “Forasters”. Guionista del programa setmanal “Vibria” del Canal 33. Col•labora a la sèrie “Ay Señor, Señor” de A3. Guionista de”Laia, el regal d’aniversari”, telefilm produït per Tècnica i Traça per a TVC. Guionista de “Calle Nueva” de Diagonal TV per a TVE1. Guionista del documental “Tiempo de Secundaria” per a “Documentos TV” de TVE2.

  En aquests moments ha deixat de donar classes i està centrada en la seva activitat creativa.

 5. La Comarcal |

  Presentació del llibre ‘Sa i català’ (Ara Llibres). Dimecres 26 de novembre a les 20h.

  Presentació-conversa a Can Bartomeu (Camí de Can Segarra, Cabrera de Mar) amb l’autor, Albert Calls, i els convidats Stéphane Poussardin, Xef privé, i Josep Lluís Martí, Director gerent del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.