03-10-2011

Assumpta-Mercader

Mercader Solà, Assumpta

Narradora i titellaire. Ha estudiat a l’institut del teatre als departaments de titelles i veu, i ha participat en diferents cursos d’art dramàtic.

L’any 1995 crea, juntament amb Lídia Massó, la companyia L’Espina de la Sardina. Juntes treballen en un munt de sessions de petit format per a públic infantil i també escrivint contes per encàrrec.

A partir del 2002 porta a terme també sessions en solitari per a públic infantil i per a adults. I també treballa com a titellaire en el programa de TVE “Los Lunnis”.

L’any 2009 posa en marxa, amb Rosa Pou, Paraules en moviment, un projecte que vol portar els textos de diversos autors pertot arreu. Aquest any també guanya el premi literari Montserrat Roig de Martorelles.

Ha treballat en un munt d’espais diferents (escoles, centres cívics…) ha participat en campanyes de La Central de Bibliteques de l’Ebre, d’Andorra, i ha participat en festivals com “la fira Mediterrània de Manresa”, “En veu alta” de Vilafranca del Penedès i “Girona de conte” entre d’altres.

 Share on Facebook