19-06-2013

los-tulipanes-son-siempre-un-buen-comienzo-9788495351449

‘Los tulipanes son siempre un buen comienzo’, una novel·la punyent i reflexiva

 

La poeta i rapsoda Maribel Montero va debutar fa uns mesos com a novel·lista amb aquesta novel·la sobre les passions i el pas del temps.

 

Los tulipanes son siempre un buen comienzo va ser publicat per La Comarcal Edicions a través del sistema de micromecenatge.  El llibre narra la història d’un peculiar triangle amorós en el que ja s’intueix un desenllaç tràgic. Tanmateix no es tracta d’una novel·la d’amor i desengany, sinó que és un relat que aprofundeix en les emocions més humanes fent una lùcida reflexió sobre la vida mateixa.

El mestratge literari de l’autora s’evidencia en l’ús acurat del llenguage on, a més, s’intueix la seva experiència com a poeta. El resultat és una obra amb molta força que captiva al lector des de la primera pàgina. Un llibre àgil i alhora profund, que convida a reflexionar mostrant les múltiples pulsions humanes.

Los tulipanes son siempre un buen comienzo es pot adquirir on line a través deAmazon, La Casa del Libro i a El Corte Inglés, o encarregar a qualsevol llibreria (la distribuïdora per a les llibreries és Midac Llibres).Share on Facebook