05-11-2013

Sílvia Tarragó publica dues novel·les juvenils sobre fades i moda

L’autora de La vida vençuda i Estiu immòbil,, Sílvia Tarragó Castrillón, acaba de publicar amb editorial Edebé la saga per a joves: Top Fairies, escola de fades que recrea l’univers d’aquests éssers màgics des d’una perspectiva actual i innovadora

 

El primer volum, Somerset, presenta a la protagonista, l’Elia, una jove tímida i reservada que troba per casualitat un antic llibre on hi ha la convocatòria a un concurs literari convocat un segle abans. Tot i amb això, la noia decideix participar-hi i, sorprenentment, el guanya. El premi consisteix en una estada a una mansió del Sud d’Anglaterra per fer un curs sobre el món de les fades. Poc a poc, el que ella creia que era una formació teòrica acaba convertint-se en una experiència ben real. L’aprenentatge de l’Elia i les seves aventures continuen en el segon llibre, Aurora Boreal, que tanca el cicle formatiu de la noia.

Amb Top Fairies, Tarragó ha volgut recuperar el llegendari d’aquests éssers fabulosos a través d’una història actual que aplega mites, aventura, amor i moda. Així, ens mostra com la màgia s’ha adaptat als nous temps i com les fades dissimulen la seva existéncia entre les passarel·les. El seu llegat, però, continua molt vigent a la novel·la on hi ha força referències als seus mètodes terapèutics naturals i al seu costumari.

La presentació de Top Fairies tindrà lloc el proper divendres, 13 de desembre, a les set del vespre, a Casa del Llibre (Rambla Catalunya, 37).