24-11-2014

Trobada de Poetes del Maresme amb Rafael Vallbona

El Festival Espais de Poesia acull una nova Trobada de Poetes del Maresme que tindrà com a protagonista l’escriptor Rafael Vallbona. L’autor maresmenc publicarà en breu un llibre amb La Comarcal Edicions.

La Trobada de Poetes del Maresme que es fa tradicionalment dins el Festival Espais de Poesia d’Alela i que coordina l’escriptor cabrerenc i col·laborador de La Comarcal Edicions, Albert Calls, estrena enguany un nou format consistent en una conversa-lectura centrada en un autor destacat del Maresme.

L’acte, que du el títol de INTEGRAL RAFAEL VALLBONA, tindrà lloc el proper dissabte, 29 de març, a les set de la tarda, a la Biblioteca Ferrer i Guardia d’Alella. A. Calls conversarà amb l’escriptor de la seva trajectória en l’àmbit de la poesia, iniciada els anys 80 al grup literari La Font del Cargol, moviment cultural de referéncia de la comarca, integrat per autors reconeguts com Valerià Pujol, Martí Rosselló o Maria Antonia Grau, entre d’altres.

El nou format de proximitat d’aquest acte buscarà la interacció del públic, que podrà parlar amb l’escriptor i alhora mostrar de la seva veu l’obra de Vallbona, integrada per 6 llibres. El darrer d’aquest, precisament, Platges de la ment,