29-10-2014

PremisAlella

Lliurament dels Premis Literaris Alella 2014

L’obra guanyadora del certamen de poesia, el més veterà dels guardons i que arriba ja a la divuitena edició, es publica a La Comarcal Edicions

El Centre Cultural Can Lleonart d’Alella ha estat escenari aquest diumenge, 26 d’octubre, d’una edició molt especial del lliurament de Premis Literaris marcada pel record a Montserrat Abelló, la poeta que va apadrinar i que va acompanyar aquests premis des de la seva creació i que va morir el 9 de setembre a l’edat de 96 anys.

El jurat dels diferents premis literaris d’Alella va destacar l’alt nivell dels treballs aspirants. Enguany se n’han presentat 109 obres: 18 al certamen de poesia Maria Oleart, 88 al certamen de contes Guida Alzina i 3 al premi relat curt d’astronomia Alella a Isidre Pòlit.

Sergi Roche amb l’obra 30 va ser el guanyador del XVIIIè certamen de poesia Alella a Maria Oleart; M.Eugènia Gisbert amb l’obra Brigada de neteja va aconseguir el premi de la XIV edició del certamen de contes Alella a Guida Alzina; i Jordi Boladeras amb l’obra El Sol és la Lluna, rondalla d’un pare astroenredaire va obtenir el premi de XIè certamen de relats curts d’astronomia Alella a Isidre Pòlit.

Podeu llegir el text sencer en aquesta adreça: Homenatge a Montserrat Abelló en el lliurament de Premis Literaris.

Foto: Ajuntament d’Alella.

 Share on Facebook