18-04-2013

certamen literari 2013 cartell copia

Primer Certamen Literari Vila d'Argentona

Amics de la poesia d’Argentona, amb la col·laboració de l’Ajuntament argentoní, convoca un concurs poètic dividit en quatre categories

Segons s’estableix a les bases de la convocatòria, el  1r Certamen Literari Vila d’Argentona està format pels següents premis:

Premi

Esteve Albert al millor conjunt de poemes (entre 12 i 15) que serà guardonat amb 500€ concedits per l’Ajuntament d’Argentona, a més d’un diploma atorgat pels Amics de la Poesia d’Argentona.

Premi Francesc Burniol al millor poema escrit per un autor menor de 16 anys. L’import d’aquest guardó és de 200€ concedits pel Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell. També obtindrà un diploma atorgat pels Amics de la Poesia d’Argentona.

Premi Lina Casanovas al millor poema d’autor local i que consisteix amb 200€ concedits per l’Associació de Veïns d’Argentona, a més d’un diploma atorgat pels Amics de la Poesia d’Argentona.

Premi Dolors Monserdà a

la millor prosa poètica d’una extensió no superior als tres folis. El guardó consisteix en 200€, gentilesa del Sr. Gil Cabrespina, i un diploma atorgat pels Amics de la Poesia d’Argentona.

El jurat està format per Albert Pera, poeta i professor de llengua catalana; Jordi Soler i Camardons, filòleg, editor i professor de llengua catalana a l’Institut de Sant Andreu de Llavaneres; Araceli Ferrer Càmara, professora i llicenciada en filologia catalana; Joan Gómez Vilardell, poeta, arxiver i exdirector del Museu de l’Estampació Tèxtil de Premià de Mar; i Rosa Vila Martínez, escriptora.

El veredicte es donarà a conèixer el dissabte dia 3 d’agost, a la Sala d’Argentona.Share on Facebook