12-09-2013

Llegircatala

Deu editorials catalanes independents unides dins el col·lectiu ‘Llegir en català’

 

El grup està  format per editorials independents de Catalunya que sumen els seus esforços per impulsar la distribució de llibres en català

Llegir en català‘ és una iniciativa de l’editorial Raig Verd, en col·laboració amb Periscopi, LaBreu, L’Avenç, Alrevés, Gregal, Llibres del Delicte, Saldonar, Gall editor i Meteora. Deu editorials independents que no comparteixen cap estructura editorial i amb personalitats ben diferenciades, però que han volgut unir-se per crear projectes destinats a difondre millor els seus llibres.

El grup reivindica un espai a mitjans de comunicació i llibreries, alhora que defensa un model de negoci de proximitat, tant amb els autors i els professionals que intervenen en el procés d’edició, com amb els llibreters.

Una de les activitats literaries que du a terme ‘Llegir en catàla’ és la publicació d’un blog on es pot   trobar un llibre al mes per editorial, notícies i entrevistes. A més, publicarà amb caràcter semestral un càtaleg de novetats editorials que es distribuirà a llibreries, biblioteques i mitjans.

 Share on Facebook