01-07-2014

Carles-Pujadas-portada (1)

El perruquer Carles Pujadas recull la seva trajectòria professional en un llibre

L’escriptor Rafael Vallbona és l’autor de la biografia Carles Pujadas. 40&50. Fent camí des de 1973, que ha estat publicada per La Comarcal Edicions

Les cinc dècades d’experiència professional del perruquer de Teià Carles Pujadas, molt conegut per la seva perruqueria a Premià de Mar, es recullen en aquest llibre biogràfic que ha anat a cura de l’escriptor Rafael Vallbona i que ha comptat, a més, amb la col·laboració dels escriptors Sílvia Tarragó i Albert Calls i d’Adriana Pujol, que s’ha encarregat de la correcció del volum.

La publicació és un recorregut per les vivències del perruquer, emmarcades en els canvis produïts pel pas del temps, més de cinquanta anys d’història viscuts des de la perspectiva d’un ofici que ha evolucionat marcat per èpoques i tendències. També es dóna notícia dels reconeixements que ha rebut pel seu treball i s’escolta la veu d’alguns dels seus clients més fidels.

La presentació del llibre va tenir lloc a Teià el passat 21 de juny, a la Casa Municipal de Cultura La Unió que acollia també l’exposició ‘Fent camí des de 1973’, una mostra amb fotografies de les desfilades realitzades per Carles Pujadas i estris antics de barberia i perruqueria. L’acte, presentat per Rafael Vallbona i que va comptar amb la intervenció de l’alcalde de Teià, Josep Botey, entre d’altres autoritats, va ser seguit per una nodrida assistència de públic.

 

 

Un moment de l’acte en què Carles Pujadas i el seu equip van rebre un reconeixement a la qualitat del seu treball.

Un moment de l’acte en què Carles Pujadas i el seu equip van rebre un reconeixement a la qualitat del seu treball.Share on Facebook