01-04-2013

cobertes-novetats

Novetats editorials de La Comarcal Edicions

Els poemaris El mar dels altres i Amor i silenci; els contes infantils de Premià de Dalt i de Sant Vicenç de Montalt i la revista Viniyoga 83, són les novetats que presenta La Comarcal. Cinc nou títols que s’afegeixen a les publicacions aparegudes darrerament:  les novel·les El misteri del PantocràtorLos tulipanes son siempre un buen comienzo, l’obra de teatre Verí.


Entre les novetats que presenta La Comarcal Edicions hi trobem El mar dels altres, de Josep Fàbrega, poemari guanyador de la darrera edició del Premi Alella a Maria Oleart, la XVI.

També Amor i silenci, de Marc Freixas, un llibre de poemes  on l’autor reflexiona sobre el món actual  amb el seu particular llenguatge, original i espontani.

En l’àmbit infantil, dos títols. Un és el darrer número de la col·lecció ‘Els contes de Premià de Dalt’ –Enigma 91.4. El segrest d’en Fèlix Maldit–, de Quim Fornés i Fiol i Xavi Visa Arau–.

Mentre que l’altre està ambientat a Sant Vicenç de Montalt –La Muntala, la llum del gorg, d’Antònia Caño Bermúdez i Marion Fitzgerald.

I una altra novetat és la publicació de la revista Viniyoga 83, el darrer número d’aquesta publicació amb articles i col·laboracions de professors i especialistes en diverses disciplines relacionades amb el món del ioga.

Tanmateix, amb l’assessorament de La Comarcal també ha sortit publicat el recull de relats Judith, de Xavier Medina.

Més títols

Però, a més d’aquestes cinc novetats, La Comarcal Edicions aposta per altres publicacions que han estat editades al llarg de l’any. La més recent és Los tulipanes son siempre un buen comienzo, de Maribel Montero, una novel·la al voltant d’un triangle amorós, que es va presentar el passat 18 d’abril a la Biblioteca Serra i Moret de Pineda de Mar.

Una altra aposta és l’obra teatral Verí, de Sílvia Romero, que va ser finalista del 8è Concurs Literari Vila de Gràcia i compta amb un pròleg de l’escriptor Lluís-Anton Baulenas. Un llibret que s’endinsa en els conflictes i les rivalitats que envolten el món de la dramatúrgia.

També El misteri del Pantocràtor, de Joan Riera, és un dels llibres estrelles de La Comarcal. Una novel·la d’intriga que s’inicia amb el robatori de la coneguda pintura mural de l’absis de l’església de Sant Climent de Taüll, exposada al Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Tots els llibres amb el segell de La Comarcal Edicions es poden encarregar ja a quaselvol llibreria i/o a través de venda de llibres online: Amazon, La Casa del Libro i a El Corte Inglés.

Pel que fa a les llibreries, la distribiuïdora és MIDAC LLIBRES.

MIDAC LLIBRES

Polígon Industrial del Sud-Oest- C/ Raimon Casellas, 5-7

08025  Sabadell

Tel. 93 746 41 10

Fax. 93 746 41 11

pedidos@midacllibres.esShare on Facebook