07-05-2014

Alella

Convoquen els Premis Literaris Alella 2014

Els guardons, a més de promoure la creació literària, són un homenatge a tres personatges que han deixat la seva empremta a Alella i que han contribuït a l’enriquiment de la nostra cultura:  Maria Oleart, Guida Alzina i Isidre Pòlit

 

Per participar-hi cal trametre les obres abans del 15 de juliol a l’Ajuntament d’Alella, Regidoria de Cultura, (plaça de l’Ajuntament, 1, 08328 Alella), acompanyades d’un sobre tancat. A dins d’aquest sobre és imprescindible que hi hagi una tarja amb el títol de l’obra, nom, cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic i fotocòpia del DNI de l’autor.

Els premis convocats són els següents:

Alella a Maria Oleart – Certamen de poesia

Aquest premi s’atorga al millor recull de poemes, inèdit i original en llengua catalana. No concursen treballs guardonats en altres certàmens. El premi consisteix en la publicació de l’obra, en edició comercial, per La Comarcal Edicions i una peça de l’escultor Mariano Andrés Vilella.

Alella a Guida Alzina – Certamen de contes

Aquest premi s’atorga al millor conte, inèdit, original i en llengua catalana. L’extensió no serà superior a 8 fulls. No podran concursar treballs guardonats en altres certàmens. El premi consisteix en una peça de l’escultora Sara Milian i un xec per valor de 600 euros. A més, el conte es publicarà a la revista Alella.

Alella a Isidre Pòlit – Premi Relat Curt d’Astronomia

Aquest premi s’atorga al millor relat curt d’astronomia, inèdit, original i en llengua catalana. L’extensió no serà superior a 3 fulls. No podran concursar treballs guardonats en altres certàmens, ni els membres de l’Agrupació d’Astronomia d’Alella, promotora del premi. Només es permet una obra per autor. El premi consisteix en un xec de 300 euros.Share on Facebook