18-03-2013

doria

Una edició independent carregada de futur

La Comarcal Edicions va ser present a un dels actes centrats en els editors independents que la llibreria Dòria Llibres, de Mataró, ha organitzat aquest mes de març

En concret va fer-se el passat divendres 15 de març, a les 19’30h, sota el títol ‘Visions del panorama editorial català’.

Es va comptar amb la participació de Maria Bohigas, de Club editor; Jordi Solé Camardons, de Voliana Edicions i Albert Calls, de La Comarcal Edicions.

Durant l’acte van explorar-se els canals de publicació de les editorials independents, així com alguns dels nous mecanismes per publicar llibres que han nascut en sintonia amb els temps 2.0, com és el cas del micromecenatge.

Els editors assistents van refermar el seu compromís amb el llibre imprès en paper i van plantejar com davant uns temps de canvis en el món de les publicacions, encara és vigent el paper de l’editor per donar forma al procés de creació i distribució del llibre.

Alhora, en el marc d’una conversa distesa i carregada d’interessants interrogants, els representants de les tres editorials van explicar la seva experiència personal i apuntar les seves línies i sistemes de treball.

Foto: Dòria Llibres.

 

 Share on Facebook