Mur

Aquest espai esté obert a tothom que vulgui exposar-hi les seves inquietuds, deixar un missatge o demanar alguna cosa en l'àmbit de la literatura i l'edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

COMENTARIS

 1. Dòria Llibres |

  Presentació del llibre ‘CIORAN, MANUAL DE ANTIAYUDA’, d’Alberto Domínguez, publicat per l’editorial Alrevés.

  La presentació anirà a càrrec de l’editor, Josep Forment, i del mateix autor.

  Divendres 30 de maig, a les 19.30h, a la llibreria Dòria Llibres (c/Pujol, 9, Mataró).

 2. Biblioteques del Maresme. Biblioteca Joan Coromines del Masnou |

  Dimecres 14 de maig a les 19 h.
  Presentació del llibre “Calendari d’instints” d’en Vicenç llorca. A càrrec de Jordi Llavina.
  Quins moments ens connecten ja no amb l’eternitat, sinó amb la nostra eternitat? Aquesta podria ser la pregunta central que es planteja Vicenç Llorca a Calendari d’instints, una obra de poesia essencial que mira fit a fit el pas del temps per retenir en la mirada aquells instants que ens descobreixen l’instint de la vida a través de la bellesa del món.

 3. Biblioteca Pompeu Fabra (Mataró) |

  Presentació de la guia de recursos “La Cuina del Maresme” de les Biblioteques Municipals del Maresme:

  dilluns 12 de maig a les 19 h, a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró (Plaça Occitània, s/n). Places limitades. Cal inscripció prèvia.

 4. Biblioteques del Maresme. Biblioteca Joan Coromines del Masnou |

  Divendres 9 de maig a les 19h
  Presentació del llibre “Seguint les passes dels Almogàvers” d’en Gregorio Luri.
  Aquest llibre és un viatge amb un repte com a origen: redescobrir el camí que van seguir els almogàvers per venjar la mort de Roger de Flor. L’autor, amb motxilla a l’esquena i una llibreta per prendre notes a la mà, emprèn un viatge a peu tot remuntant el riu Tundja, sortint de Blanquerna (Istanbul) i fins a Shipka, al centre de Bulgària.

 5. Biblioteques del Maresme. Biblioteca Pública Tirant Lo Blanc |

  XERRADA + EXPOSICIÓ: “La novel·la romàntica”.

  Divendres 25 d’abril a les 18h.

  En plena Festa Major de Sant Jordi, podreu visitar al vestíbul de la Biblioteca de Montgat (www.montgat.cat) l’exposició itinerant “La novel·la romàntica”.

  El divendres dia 25, la montgatina i autora de l’exposició Laura Fernández ens explicarà com i quan va néixer la novel·la romàntica i per què al llarg del temps ha estat un gènere maltractat, partint de l’any zero, al 1740 (l’any de la publicació de ‘Pamela’, de Samuel Richardson) i arribant fins als nostres dies (i la invasió de la ‘chick lit’).

  Accés lliure, no us la podeu perdre!

 6. Biblioteques del Maresme. Biblioteca M. Serra i Moret de Pineda de Mar |

  Dimecres, 23 d’abril a partir de les 15.30 h. Diada de Sant Jordi: Es faran activitats infantils al passatge de les bibliotecàries: Hores del conte, tallers de manualitats, racó de contes, etc….
  Activitats organitzades pel la Biblioteca M. Serra i Moret, amb la col•laboració dels alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu d’Educació Infantil de l’Institut Joan Coromines de Pineda de Mar.

 7. Biblioteques del Maresme. Biblioteca M. Serra i Moret de Pineda de Mar |

  Del 23 a 27 d’abril. Exposició documental sobre cuina, amb motiu de la Setmana del plat de Pineda de Mar: “Cua de Rap al forn amb carxofes i favetes de Pineda”. A tastar en els Restaurants adscrits a l’Associació de Restauradors de Pineda de Mar. Aquest plat ha estat triat per la confecció de la Guia de recursos de les Biblioteques del Maresme.

 8. Biblioteques del Maresme. Biblioteca M. Serra i Moret de Pineda de Mar |

  Dimecres, dia 9 d’abril . a les 18 h. Club de lectura: La colla dels vermells. Per nens i nenes de 8 a 11 anys.. Per tots aquells que els hi agrada llegir, compartir una estona de lectura tot fent amics… aquest és el teu club. Cal inscripció prèvia

 9. Biblioteques del Maresme. Biblioteca M. Serra i Moret de Pineda de Mar |

  Dimecres, dia 9. a les 18 h. Club de lectura: La colla dels vermells. Per nens i nenes de 8 a 11 anys.. Per tots aquells que els hi agrada llegir, compartir una estona de lectura tot fent amics… aquest és el teu club. Cal inscripció prèvia

 10. Biblioteques del Maresme. Biblioteca M. Serra i Moret de Pineda de Mar |

  Dimecres, 9. a les les 19.30 h. Club de lectura en anglès. Nivell bàsic. Es comentarà l’obra Oliver Twist de Charles Dickens. La coordinació és a càrrec de la Sra. Carme Sanz