26-04-2012

presentacio-alella-4

Sant Jordi amb La Comarcal Edicions

 

Les presentacions dels llibres ‘Més enllà dels grills’, ‘Ramon Turró. Una ment científica amb un un esperit filosòfic’ i ‘Romaní i Farigola, la història dels capgrossos de les escoles bressol’ van tenir lloc durant el cap de setmana de Sant Jordi

El conte ‘Romaní i Farigola, la història dels capgrossos de les escoles bressol’ es va presentar el passat dissabte 21 d’abril al pati de la biblioteca Jaume Perich i Escala, a Premià de Dalt.

Es tracta de la darrera publicació de la col·lecció ‘Els contes de Premià de Dalt’ que forma part d’un dels àmbits als quals s’adreça La Comarcal Edicions en el seu apartat de serveis editorials.

El llibre ha estat escrit per Anna Montoro, Sara Cano i Pilar Carol, mestres de les Escoles Bressol Municipals, amb la col·laboració de la resta de l’equip i amb il·lustracions de Llorenç Pubill.

En aquest enllaç trobareu la fitxa del conte : Romaní i Farigola.

El poeta visual J.M. Calleja va ser l’encarregat de presentar, el mateix dissabte, el poemari ‘Més enllà dels grills’, de Laia Llobera i Serra, a l’espai d’art i creació Can Manyè, a Alella.

El recull va ser guardonat el passat mes d’octubre amb el XV Premi de poesia Alella a Maria Oleart, publicat dins el segell La Comarcal Edicions.

Aquest és l’enllaç a la fitxa del poemari: Més enllà dels grills.

Alguns dels poemes que en formen part podreu llegir-los aquí: Selecció.

L’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar va acollir la darrera de les presentacions,  la del llibre ‘Ramon Turró. Una ment científica amb un esperit filosòfic’, de Miquel Verdaguer i Turró, el passat diumenge 22 d’abril.

A l’acte va assistir l’autor i, també, el professor de Filosofia de la Universitat de Girona, Ramon Alcoberro que ha escrit el pròleg del llibre que podeu llegir al nostre bloc: Sobre filosofia a Catalunya encara.

Podeu accedir a la fitxa d’aquesta publicació, que  ha comptat amb l’assessorament editorial de La Comarcal Edicions, en aquest enllaç:  Ramon Turró.Share on Facebook